78184

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



R. Pol�ek (85.71.180.241) --- 24. 11. 2012
Re: Test kvality (59593)

Myslím, že se tím zkoušelo množství bílkovin v medu, ty se měly lihem srazit. Takže by tím měl být identifikován jednoznačně medovicový med, kde je těch bílkovin až několik procent , ale možná i květový med. Naopak měly být poznány jednoduché padělky medu namíchaného jen z obarvených cukrů či "med"od "cukrářů" udělaný jen zkrmením cukru včelami. Nevím ale, jak by to bylo s padělkem medu z sladového cukru, protože tam by mělo být určité procento dextrinů, které by se vysrážely taky.
Pravděpodobně tam bude předepsáno přesné množství medu naředěno přesným množstvím destilky a do toho přesné množství lihu, aby to bylo opakovatelné.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 59595


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:Josef.Mensik - Re: Re: Re: Re: trolloviny
Předchozí:Aleš Molčík - Re: Test kvality


Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu