78143

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



Martin (213.226.245.20) --- 1. 11. 2012
Re: Dekrystaliz?tor medu (59178) (59181) (59183) (59184) (59186) (59208) (59210) (59212)

Naklady na "dekrystalizaci"(otresne slovo) medu se rovnaji nule.
___________________________

Jenže jestli jsem to dobře pochopil, u dekrystalizace by mělo jít o trvalé rozrušení krystalické struktury medu (jako u pastovaného medu), a to bez nutnosti jeho rozehřívání. Vámi prováděná "dekrystalizace" rozehřátím medu povede zanedlouho k nové krystalizaci, žel struktury ještě hrubší, než byla před ztekucením.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 59213


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:PHolub - Re: DekrystalizĂĄtor medu
Předchozí:JosPr - Re: Dekrystaliz?tor medu


Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu