78242

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



Baudis Jan P. --- 15. 5. 2004
Re[2]: Zátkování lahví (5901)


> Dej špunty do hrnce s vodou, přikrej poklicí a postav na sporák.
> Nech to chíli (asi 5 minut) vařit. Pak je můžeš postupně brát a hned
> špuntovat. Když vyschnou, jsou tvrdé a nelezou tak dobře
> špuntovačkou.

Když se špunty nedávají přímo do vařící vody, ale do páry (např.
napařovač na ohřívání knedlíků), tak po vychladnutí a vyschnutí
netvrdnou.



J. P. Baudiš

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 5906


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:Marek Langmajer - Pastování
Předchozí:Ivan Cerny - Bee-Lining cili vcelolov


Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu