78212

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



Menšík Josef --- 13. 1. 2004
Re: Medovina (4866)

sám mám skušenosti ža na medovinu není třeba rostok vařit . Mám takové
recepty doma. Medovina je kvašený nápoj tak jako víno.
ale vtromto případě bych to nechal přejít varem aby se zničily divoké
kvasinky. Jejich konkurenci ušlechtilé nepřekonají
Pepan

----- Original Message -----
From: "Kristl Pavel" <Kristl/=/oez.cz>
To: "Vcelarska konference" <vcely/=/v.or.cz>
Sent: Monday, January 12, 2004 1:48 PM
Subject: RE: Medovina


Zkvašený med v zásadě nevadí, ušetří se tím práce kvasinkám. Nesmí však mít
žádnou pachuť. Té se nezbavíš ani po překvašení na medovinu.
Jinak osobně zastávám názor, že dobrá medovina se může vyrobit jedině z
dobrého medu. Ale je to taky otázka celkového množství, které vyrábím.
Pavel

> ... Je to asi na vylití, ale nešla by z toho uvařit medovina?


Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 4877


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:Menšík Josef - Re: Medovina
Předchozí:Antonín Bojanovský - RE: tatramat


Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu