78242

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



Kristl Pavel --- 12. 1. 2004
RE: Medovina

Zkvašený med v zásadě nevadí, ušetří se tím práce kvasinkám. Nesmí však mít žádnou pachuť. Té se nezbavíš ani po překvašení na medovinu.
Jinak osobně zastávám názor, že dobrá medovina se může vyrobit jedině z dobrého medu. Ale je to taky otázka celkového množství, které vyrábím.
Pavel

> ... Je to asi na vylití, ale nešla by z toho uvařit medovina?

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 4866


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:Vita Vydra - Re: Stacirna medu - daně
Předchozí:Antonín Podhájecký - Re: Medovina






Klikněte sem pro nápovědu