78405
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- (e-mailem) --- 8. 3. 2010
Re: Antwort: Re: Sv?tov? cena medu? (12606) (41870) (41872)
To jsi mi připomněl jednoho mého zákazníka ten říká , že má rád med hodně tvrdý a nejlíp si pochutná když má v jedné ruce kus toho tvrdého medu a přikusuje k tomu rohlík s máslem. a teď se podrž jmenuje se také Karel :-) Nejsi to nakonec ty? :-D
Pepan
> ------------ Původní zpráva ------------ > Od: KaJi <e-mail/=/nezadan> > Předmět: Re: Antwort: Re: Sv?tov? cena medu? > Datum: 08.3.2010 16:59:36 > ---------------------------------------- > med ktery rychleji zcukernati je lepsi kvality nebo horsi?? > ----------- > Rozhodně je tvrdší. :-) > A to je asi jediné, co je pravděpodobné. > Med necukernatí, ale krystalizuje a je to jeho vlastnost. Tedy většiny > medů. S kavlitoz souvisí jen málo. > > Pokud bych si měl já vsadit, tak pro ten tvrdý. > > Ale je to na vaší chuti a vkusu. Když jej dáte do tepla, ztekutí. > > Karel > > >
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 41889
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu