76353

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



KaJi (88.103.157.154) --- 8. 3. 2010
Re: Antwort: Re: Světová cena medu? (12606) (41870)

med ktery rychleji zcukernati je lepsi kvality nebo horsi??
-----------
Rozhodně je tvrdší. :-)
A to je asi jediné, co je pravděpodobné.
Med necukernatí, ale krystalizuje a je to jeho vlastnost. Tedy většiny medů. S kavlitoz souvisí jen málo.

Pokud bych si měl já vsadit, tak pro ten tvrdý.

Ale je to na vaší chuti a vkusu. Když jej dáte do tepla, ztekutí.

Karel

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 41872


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:Pavel Holub - Re: Soused nepo??dn? v?ela?.
Předchozí:nasepenze - Re: Mor


Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu