78206

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



Olda Vancata --- 25. 9. 2003
Re: Vaření vosku (4090) (4092) (4097)

> Pro ořezávání spodku voskového koláče se mi dlouhodobě osvědčilo
> použití širokého dláta, jde to lépe a snadněji než nožem. Zakrytí
> vosku v nádobě je důležité pro to, aby se koláč neroztrh při
> chladnutí, ne že by to nějak vadilo, ale jse s tím pak horší
> manipulace.

Nejuspornejsi a nejmin namahavy je pouzivani hobliku na sejra

\vov


Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 4099


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:Stanislav Veliký - Obaly na med
Předchozí:Ivan Cerny - Budoucnost cen cukru


Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu