78207

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



Jan.Jindra --- 25. 9. 2003
Re: Vaření vosku (4090) (4092)

Pro ořezávání spodku voskového koláče se mi dlouhodobě osvědčilo použití širokého dláta, jde to lépe a snadněji než nožem. Zakrytí vosku v nádobě je důležité pro to, aby se koláč neroztrh při chladnutí, ne že by to nějak vadilo, ale jse s tím pak horší manipulace.
Honza

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 4097


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:Ivan Cerny - Budoucnost cen cukru
Předchozí:Jan Cervenka - Re: casopis vcelarstvi


Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu