78204

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



Tomáš Heřman (e-mailem) --- 17. 6. 2009
Re: pastovani medu (36220)

> jak poznam ze michani medu pri pastovani je jiz mozne ukoncit a zacit
> naplnovani litrovych sklenic. za radu dekuji Vladimir

No asi ze ten med zbela, na jazyku nejsou citit krystaly a hlavne ze uz da praci ho romichat aby byl tekutejsi. Tekutost zavisi na teplote, ci-li kdyz se to prosvihne nalit je treba nahrat tak na 30°C pak to jde lepe. Jinak doba pastovani meho medu je dost kratka, takze rozhodne s nalevanim necekam, pak uz jsou jen problemy.

T.H.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 36222


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:vladimir - pastovani medu
Předchozí:G.Pazderka - Re: Mor je vsude kde se podivam


Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu