78143

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



emca emca (e-mailem) --- 7. 10. 2008
cukr a jeho deriváty

Cukr po rozpuštění ve vodě bez tepelného ošetření nekrystalizuje ani po několika letech. Cukr pokud se s trochou vody zahřeje,
zkaramelizuje a je navždy tvrdý. V minulosti tyto desky se vkládaly nahoru na rámky do včel a byla jistota,že i když včelař dosti na podzim nenakrmil,včely přežily.Stačilo jim to dát koncem února či března.Ale na to se již dávno zapomělo,je to rada ,kterou můžete
sami vyzkoušet...

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 31923


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:A.Turčáni - Re: Ruch na letáku.
Předchozí:Radim Polá?ek - Re: Ruch na letáku.






Klikněte sem pro nápovědu