78083

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



Radim Polášek (e-mailem) --- 7. 10. 2008
Re: ujet? diskuze okolo krmen? cukrem (31869) (31870) (31872) (31874) (31884) (31888) (31893) (31898)

Mohl by někdo uvést, kolik je ve zpracovaném cukru na zimu procent sacharózy
a kolik glukózy a fruktózy, čili kolik sacharózy při zpracování zásob na
zimu včely rozštěpí?

R. Polášek

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 31901


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:p.k. - kolik cukru?
Předchozí:p.k. - Re: Cukr za 11,50


Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu