78210

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



Gustimilián Pazderka (e-mailem) --- 1. 10. 2006
Re: Medové pivo (18788) (18790) (18793) (18807) (18812) (18831) (18832) (18839)

dedula 164410 :
> Přiliš jsem to zkrátil, tedy: Napsal mi kdosi odpověď mi že kecám, že se
> pivo vaří ze sladu. V tom má pravdu. Ale stejně nekecám cukr se přidává.
> Jak kde, jak kdy. Podrobnosti vynechám. Jinak v současné době se výroba
> piva dělí velmi zhruba - prosím nechytat za slova - na dva základní
> způsoby. 1. Klasická výroba: varna - spilka - ležácký sklep - expedice. 2.
> moderní výroba: varna - CKT - expedice.
> Jestli se kde prodává poctivé či nepoctivé pivo si musí zjistit každý sám,
> podle svého jazyka(ku).
......

Zeptám se na dvě věci:

Co je to CKT ?

Jak v souvislosti s neznalostí piva, tak v souvislosti chutí umělého medu a poctivostí ... , který si zákazník koupí a prostě mu chutná, protože je levný. Jak tedy může spotřebitel rozlišit "kvalitu" podle svého jazyka , když neví ani co jí(pije)?


_gp_
http://vindex.ic.cz
_______________________________________________
Konference Vcely
Vcely/=/v.or.cz
http://v.or.cz/cgi-bin/mailman/listinfo/vcely

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 18840


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:Gustimilián Pazderka - Vcelarska knihovnicka
Předchozí:dedula 164410 - Re: Medové pivo


Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu