78210

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



Gustimilián Pazderka (e-mailem) --- 30. 9. 2006
Re: Medové pivo (18788) (18790) (18793) (18807) (18812) (18831)

dedula 164410:

> Neni dobre setrvavat ve svych omylech. Pro zacatek doporucuju podivat se na
> etikety ruznych piv a precist si slozeni.
........

Já pivo nepiju. Co je zajímavého na pivní etiketě? ;-)

Co vím, tak to, že se všemožně cukrovarnické spolky snaží protlačit přepracování sacharózy (klasického cukru) na štěpené sirupy pro konzervárny a výrobce alkoholu, protože tím se efektivně obejdou výrobní kvóty na cukr a zvýší se tím výroba. Prostě cukrovary dochází nato, že cukr budou štěpit a nabízet sirupy, které nemají definici cukru. (podle EU) Resp. jde o "dokonale biologický" fruktózový sirup - sorbitol.

Takže radujme se veselme. Cukr jak ho známe z regálů obchodu nemá jen podobu sypaného cukru, ale čím dál více např. i piva, bonbónů, sirupů, limonád,umělého medu (pozn. to je definice dle třídění EU!!), zmrzlin, náplní oplatku, zákusků, výživ pro děti, atd,atd.

Opravdu výrobu sacharózy máme v Evropě do které jsme spadli dávno limitovanou.


_gp_
http://vindex.ic.cz
_______________________________________________
Konference Vcely
Vcely/=/v.or.cz
http://v.or.cz/cgi-bin/mailman/listinfo/vcely

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 18834


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:Karel - Re: Medové pivo
Předchozí:Jan Čáp - Re: Vaoení medového piva


Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu