78125

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



Radim Polášek (e-mailem) --- 21. 8. 2006
Re: Uchovavani vosku (18254) (18300) (18367) (18374) (18378)

No když rozpouštět vosk s vodou, tak zahřívat mírně a po začátku varu
ztlumit. Nečistoty ze spodku voskového koláče oškrábat, nechat vyschnout a
pak třeba znovu roztavit bez vody třeba v tom slunečním tavidle.

R. Polášek

----- Original Message -----
From: "m" <e-mail/=/nezadan.iol.cz>
To: "Včelařský mailing list" <vcely/=/v.or.cz>
Sent: Monday, August 21, 2006 10:34 AM
Subject: Re: Uchovavani vosku


> > takže s tím varem nebo větším mícháním roztaveneho vosku s vodou
opatrně.
>
> Nejspíše tedy budu muset přejít na čisté tavení sluncem.
> Co v tom vosku vlastně plesniví? Nějaké proteiny?

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 18383


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:Josef.Mensik - Re: Uchovavani vosku
Předchozí:Petr Lokvenc - S trochou "do mlýna" o Trundovi


Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu