78125
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- Radim Polášek (e-mailem) --- 21. 8. 2006
Re: Uchovavani vosku (18254) (18300) (18367) (18374) (18378)
No když rozpouštět vosk s vodou, tak zahřívat mírně a po začátku varu ztlumit. Nečistoty ze spodku voskového koláče oškrábat, nechat vyschnout a pak třeba znovu roztavit bez vody třeba v tom slunečním tavidle.
R. Polášek
----- Original Message ----- From: "m" <e-mail/=/nezadan.iol.cz> To: "Včelařský mailing list" <vcely/=/v.or.cz> Sent: Monday, August 21, 2006 10:34 AM Subject: Re: Uchovavani vosku
> > takže s tím varem nebo větším mícháním roztaveneho vosku s vodou opatrně. > > Nejspíše tedy budu muset přejít na čisté tavení sluncem. > Co v tom vosku vlastně plesniví? Nějaké proteiny?
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 18383
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu