78403
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- Petr Lokvenc (e-mailem) --- 1. 8. 2006
Re: cukernatění medu (17852)
Med krystalizuje a bylo by právě v nepořádku, kdyby to nedělal, protože je to jeho přirozená vlastnost. Ovšem u různých medů je různá doba, například akátový vydrží v tekutém stavu velmi dlouho a řepkový někdy dokáže zkrystalizovat již v plástech ... S pozdravem Petr ----- Original Message ----- From: "tereza" <t.e.r.e.z.i.c.e/=/seznam.cz> To: "Včelařský mailing list" <vcely/=/v.or.cz> Sent: Tuesday, August 01, 2006 8:36 PM Subject: cukernatění medu
> Chtěla bych se zeptat,jestli je v pořádku když med zcukernatí do 14 > dnů.Med > je místy úplně bílý.Děkuji za odpověď. Tereza Š. > >
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 17859
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu