78079

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



Gustimilián Pazderka (e-mailem) --- 15. 2. 2006
Re: panensk? soue (14638) (14666) (14667) (14674) (14677)

Od: Radek Krusina:

> Chtěl bych se zeptat, kdo vlastně máte osobní zkušenosti s tím, že z
> tmavých souší je med jiné chuti nebo barvy než ze světlých?
.....

K tomu žádnou zkušenost nepotřebuješ. Stačí, když si ohřeješ vodu na 30 - 35° a vyzkoušíš takové " čisté" souše nějak vyprat. Po takových 10 kusech ti bude vizuálně jasné, co se dostává do takového medu. A hlavně tu vodu ochutnej. Potom ten smrad (ocas) dokážeš identifikovat v medu snadněji.

_gp_
http://vindex.ic.cz

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 14679


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:A.Podhájecký - Re: panenské soue
Předchozí:Gustimilián Pazderka - Re:Antwort: Re: Sedimentace a kvaen? medu v n?dob?


Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu