78165

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



Jan Čáp (e-mailem) --- 10. 2. 2006
Sedimentace a kvašení medu v nádobě (14546) (14549)

Jak dlouho po vytočení trvá, než se v čiřící nádobě vytvoří pod hladinou
řidší vrstva, jak může být mocná a o kolik vodnatější?

Jde mi o to, stočit ji zvlášť tak, aby nepřišla do spotřebitelského balení,
respektive nějak (kromě pastování) zajistit, aby med skladovaný při pokojové
teplotě zaručeně nekvasil.

Honza Čáp

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 14552


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:Honzík - Borisek - dítě z hvězd
Předchozí:Gustimilián Pazderka - Re: Dva dopisy ve vhodnou dobu 8.sjezdu p?e?etl p.L.ud?k Sojka


Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu