78163

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



Radim Polášek (e-mailem) --- 24. 10. 2005
Re: Medovec (12789) (12792)

> KVASU AROMATICKÉ LÁTKY a můžeš pálit mokud nemůžeš hned kvas dobře
uzavři
> aumísti v chladnu aby se neznehodnotil úbytkem alkoholu a aromat. chuť

Taky aby se z mrtvých kvasinek nedostaly do pálenky pachutě.

R. Polášek

----- Original Message -----
From: "pan Josef Menšík" <>
To: "Vcelarska konference" <vcely/=/v.or.cz>
Sent: Monday, October 24, 2005 11:18 AM
Subject: Re: Medovec


> kvašení má dve etapy .HLAVNÍ KVAŠENÍ JE PODLE MTEPLOTY ASI TAK 1 MĚSÍC A
PAK
> JDRUHÁ , DOKVÁŠENÍ V TÉTO DOBĚ SE VLIVEM POMALÉHO KVAŠENÍ PRÁVĚ DOSTÁVAJÍ
DO
> KVASU AROMATICKÉ LÁTKY a můžeš pálit mokud nemůžeš hned kvas dobře
uzavři
> aumísti v chladnu aby se neznehodnotil úbytkem alkoholu a aromat. chuť
> nejlépe vyniká tak při 50-53% alk. na litr
>
> pepan
>
> ----- Original Message -----
> From: "Martin ?ern?" <e-mail/=/nezadan>
> To: "V?ela?sk? mailing list" <vcely/=/v.or.cz>
> Sent: Monday, October 24, 2005 10:46 AM
> Subject: Re: Medovec
>
>
> > Takže pokud to chápu dobře, stačí pouze nechat překvasit bouřlivým
> kvašení,
> > nechat vyčeřit a může se pálit?Nemusí se před pálením medovina vyzrát?
> > Martin
>

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 12794


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:Gustimilián Pazderka - Mlhave informace o Vcelarstvi a osveta
Předchozí:pan Josef Menšík - Re: Medovec


Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu