78722
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- pan Josef Menšík (e-mailem) --- 9. 10. 2005
Re: E270 - kyselina mlecna (12528) (12538)
proč něčím konzervovat 12-14% alkoholu musí stačit samo o sobě.
Pepan
----- Original Message ----- From: "Richard imko" <vcelar.rs/=/tiscali.cz> To: "V?ela?sk? mailing list" <vcely/=/v.or.cz> Sent: Sunday, October 09, 2005 5:19 PM Subject: Re: E270 - kyselina mlecna
> Ahoj. > Madovinu dělám zatím krátce, ale obejdu se bez kyselin. Používám vodu, med, > kvasinky a koření. Hlavně skořici a hřebíček. A zatím je celkem dobrá. > Osobně si myslím, že včelí produkty by se měli zpracovávat pokud možno > "čistě". > Zdravím
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 12540
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu