78160

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



Honza Jindra (e-mailem) --- 19. 9. 2005
Re: medovina (12330) (12331)

Používám kvasinky od fy www.Shimansky.cz. Medovina v sudu na dvoře
(vekonvní teplota) po 6 týdnech stále ještě bublá (duní). Při objednánní na
WEBu doporučuji objednat i s živnou solí, kterou sice mají, ale neuvádějí
to na svých stránkách. Já jsem to nevěděl a tak mi kvasinky hladový bez
dusíku a fosforu.
Honza

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 12333


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:Martin Blumentritt - Re: medovina
Předchozí:Svaa - Problém z vosama


Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu