78252

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



Radim Polášek (e-mailem) --- 9. 9. 2005
Re: Re:Medov? ocet (12190) (12195) (12196)

J. Menšík napsal:
> výroba octu je podobná jako u medoviny, základem je medovina která nesmí
mít

Výroba octa je další stupeň po výrobě medoviny. Rozdíl je ten, že na
medovinu se nesmí dostat vzduch, na ocet musí.

R. Polášek

----- Original Message -----
From: "pan Josef Menšík" <>
To: "Vcelarska konference" <vcely/=/v.or.cz>
Sent: Friday, September 09, 2005 2:24 PM
Subject: Re: Re:Medov? ocet


> výroba octu je podobná jako u medoviny, základem je medovina která nesmí
mít
> více jak 8% alkoholu tato se naočkuje octovými kvasinkami (těch je ve
> vzduchu dostatek ) které přemění alkohol na ocet Proto také vina s nízkým
> procentem alkoholu téměř vždy zoctovatí
>
> pepan
>


Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 12207


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:pan Josef Jiří Menšík - Re: Tak jsem se už dlouho nezasmál :-)
Předchozí:pan Josef Menšík - Re: Tak jsem se už dlouho nezasmál :-)


Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu