78123

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



(e-mailem) --- 29. 8. 2005
Re: Potravinarsky lak (11956) (11977) (12021) (12022) (12029) (12031) (12032) (12034) (12036) (12039) (12042)

Ano je to medovina.
Lak se u rohu pouziva proto, ze roh po styku s vodou zacne smrdet.
Musi to tedy byt chemicky lak, ktery je dosti trvanlivy a nerozpousti se
ve vode ani alkoholu.
Zkusim koupit ten za deset euro.


D. Helmut

--- Original Nachricht ---
Absender: Gustimilián Pazderka
Datum: 29.08.2005 00:34

>
>Myslím si, že toto téma sem patří jedině v případě, je-li ten alkohol medovina.
>Takže. Podle mě ta nádoba nemůže nikdy splňovat i po nástřiku potravinářským lakem či barvou hygienické předpoklady umytí, protože jde i mimo jiné o nádobu z těla živočicha (součást). Jedině v případě, že z této nádoby vytáhneš něco, co jde strčit do myčky na nádobí a bez úhony to vytáhneš čisté. A to platí i pro tu slinu, která bude při konzumaci jen na této "vložce" co vytáhneš z rohu buvola. Takže bych ti doporučil něco nerezovýho (určené pro styk s alkoholem - pozor není nerez jako nerez) a napasovat to, nebo upravit do toho rohu s tím, že rty úst budou na tom nerezu.
>
>Ať se daří.
>
>
>
>

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 12043


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:pan Josef Menšík - Re: aktualizace NOD32
Předchozí:Gustimilián Pazderka - Re: Potravinarsky lak


Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu