78242

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



Radim Polášek (e-mailem) --- 11. 6. 2005
Re: Re: (10828)

Petr Lokvenc napsal
> Krystalizace je skutečně přirozenou vlastností medu a to, že krystalizuje
> například znamená, že nebyl znehodnocen nešetrným přehřátím při opětovném
> ztekucování. Pouze doba krystalizace se velmi liší - některý třebas již
za

Není pravda. Med znehodnocený přehrátím krystalizuje taky, jen později a
trochu jinak.

R. Polášek

----- Original Message -----
From: "lokvenc.petr" <lokv>
To: "Vcelarska konference" <vcely/=/v.or.cz>
Sent: Friday, June 10, 2005 8:49 PM
Subject: Re:


> Krystalizace je skutečně přirozenou vlastností medu a to, že krystalizuje
> například znamená, že nebyl znehodnocen nešetrným přehřátím při opětovném
> ztekucování. Pouze doba krystalizace se velmi liší - některý třebas již
za
> 10 dní a zmíněný akátový třebas až dlouho po roce.
> S pozdravem
> Petr

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 10836


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:Jan Cervenka - Re:
Předchozí:Radim Polášek - Re: Vodivost pylu


Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu