78508

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Langi (213.192.59.130) --- 16. 2. 2005
Re: cukr - Glogus

Cukr nesoucí obchodní označení polobílý není rafinovaný, pouze afinovaný. Tímto označením dává producent jasně najevo, že polobílý cukr obsahuje vyšší podíl nečistot, ať už jsou jejich senzorické vlastnosti jakékoliv - i čistě bílé.
Hezký den
Langi

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 8721


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

   
v.Hájek (83.208.142.234) --- 16. 2. 2005
Re: cukr - Glogus

Myslým, že textu příspěvku vyplývá, že cukr polobílý se řadím k cukrům, které proběhly ůprocesem rafinace, čili by se z toho mělo logicky odvodit že se nejedná o cukr afinovaný.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 8722


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu