78139

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Dušan --- 3. 2. 2005
Re: obsah alkoholu v medovině

Túto sezónu som s dobrými výsledkami použil chladnomilné hlbokoprekvášajúce kvasinky zakúpené v špecializovanom obchode s vinárskymi potrebami(doporučená teplota kvasenia nad 14 st. C - v skutočnosti bola aj 12 st. C). Búrlivé kvasenie malo nádherný priebeh - šumenie šampanského bez tvorby peny. Odpadli mi problémy s dodržiavaním teploty. Obsah alkoholu je aj pri degustácii cítiť, že je vyšší (potvrdené meraním hustoty).

Dušan.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 8509


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu