78134

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Eman --- 2. 2. 2005
Re: obsah alkoholu v medovině

>V podstatě máš pravdu, kdyby kvasinky pracovaly se 100%
>účinností. Žel poslední dobou mám k Dolským kvasinkám
>silné výhrady,

Už jsem 2 roky dolské kvasinky nekupoval. Vždy jsem použil kal z medoviny a rozkvasil ho. Moc důležitá je teplota a živiny a trochu okyselit citronem. Ta teplota je asi problém většiny amatérských výrobců. 0hřej si demižon na 25- 30 C, když je venku 10-15. Každý si myslí, že je to s medovinou jednoduché jako s obyčejným vínem, ale není. Ta se musí hlídat jako miminko. Když to nechce bublat, tak míchat, ředit, ohřívat.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 8504


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu