78509

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Baudis Jan P. --- 19. 10. 2004
Re[2]: dobra voda


> na to přišel kdo ? je tato informace součástí nějaké dostupné práce ?

>> vtéto vodě dojde ke změně postavení atomů kyslíku vůči vodíku a tato se
>> pok
>> chvá vtěle úplně jinak

Už jsi nejsem zcela jist, ale myslím, že jsem o tom slyšel zmínku na
přednášce ve VÚVč v Dole. Tam se přednášející (tj. někdo z výzkumáku)
zmínil, že se jim podařilo přesvědčit nějakou laboratoř, aby testovala
"včelí vodu" na molekulární úrovni, a zjistilo se, že má oproti
normální vodě změněný vazební úhel mezi atomy v molekule.

Dá se pak předpokládat, že tato voda má jiné fyzikální vlastnosti
(např. co se týče pronikání tkáněmi).

Tak nějak si to pamatuji, ale nemlaťte mne, jestli mi paměť už tak
neslouží... :-)



J. P. Baudiš

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 7538


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno





Klikněte sem pro nápovědu