78182

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


BlaĹžena DvoĹ?ĂĄkovĂĄ (e-mailem) --- 13. 4. 2018
RE:

Já už kupované mezistěny nechci, viz výše upatlané vařáky. Nikdy se mi za 50
let nestalo co loni . Koláč se při chladnutí zlomil napříč. Vlomu odděleně
dvojí vosk . Část hladký- náhražka, druhá část normální zrnitost. Musí to
být něco na čem včely normálně staví. Byl to vosk ze starých souší.Po novém
převaření se to opakovalo.Standa
---------- Původní e-mail ----------
Od: Josef Šroll <josef.sroll/=/post.cz>
Komu: vcely/=/v.or.cz
Datum: 13. 4. 2018 14:33:08
Předmět: RE:
"A co včely, staví na tomto "100% přírodní (čistý, sterilní)" vosku nebo jej

vykusují?
Pepa

-----Original Message-----
From: Vcely [mailto:vcely-bounces/=/v.or.cz] On Behalf Of e-mail/=/nezadan
Sent: Friday, April 13, 2018 10:35 AM
To: VÄŤelaĹTskĂ˝ mailing list
Subject:

https://dum.bazos.cz/inzerat/88288967/Vceli-vosk.php

Jak je vidět, s překupníky vosku se roztrhl pytel. Kolik chcete sto kilo?,
tunu, třicet tun ? Vyrobíme - zabalíme - ocertifikujeme, zahltíme trh a bude

konečně ráj a pokoj.

Takhle se to dělá vy patlalové s vařáky.

"

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 71517


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno





Klikněte sem pro nápovědu