78210

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


pan Josef Menšík --- 1. 9. 2004
Re: Pastovaný med

Již jednou jsem tady popisoval svůj stroj na pastování jehož podstatou je
otáčení ležatě položené hliníkové konve několikrát za den, vždy o 1/4 až 1/2
otáčky . Konev musí být ale naplněna nejvýše z do 2/3 objemu.

Pepan

----- Original Message -----
From: "Pavel Hrabak" <hrabakp/=/aquatest.cz>
To: "Vcelarska konference" <vcely/=/v.or.cz>
Sent: Wednesday, September 01, 2004 9:35 AM
Subject: Re: Pastovaný med


> Má letošní zkušenost s výrobou pastovaného medu:
> konev se zkrystalizovaným medem ponechat v nevětraném automobilu na
> sluníčku při letních vedrech, občas povozit. Po týdnu je med napastovaný.
>
> ----- Original Message -----
> From: "Stojan Petr" <petra.stojanova/=/tiscali.cz>
> To: "Včelařský mailing list" <vcely/=/v.or.cz>
> Sent: Wednesday, September 01, 2004 8:54 AM
> Subject: Pastovaný med
>
>
> > Prosím o zaslání zkušeností s výrobou pastovaného medu a recept na jeho
> > výrobu. Dle vlastních zkušeností se mi výroba tohoto produktu nevydařila
> > tak, jak bych chtěl.
> > Děkuji za odpověď.
> >
>
>
>

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 7069


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu