78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.
Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma".
V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...",
která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku.
Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)
Zběžné zobrazeníArchiv Včelařské konference
- R. Polášek (85.71.180.241) --- 5. 12. 2016
Re: KvasĂcĂ med
Vlastně ano, to jsem si neuvědomil, že při vyvařování se do vody dostává i barvivo a příchuť z košilek a z výtrusů včelích larev uzavřených mezi těmi košilkami.
Takže opravuji, sladina z vyvařování vosku, mimo stoprocentně panenského, se na medovinu nehodí.
Možná by se hodila sladina z melecitózních nebo zkrystalizovaných zásob, vyloužená ze světlejších plástů nebo z drtě ze světlejších oškrábaných plástů, ale výhradně vyloužená za studena.
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 69476
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu