78194

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Martin H. (91.221.212.64) --- 31. 3. 2016

Na zákvas může být jen medová voda bez cukru, aspoň 100-200g na litr, tak jsem to dělal naposled a bez rozdílu se startování cukrem. Předem musí být voda převařená a vychladnutá. To samé medový roztok pro medovinu, nejdřív vodu ohřát aspoň na 70°C se říká, lepší je var, pak vychladnout na max. 50°C a přidat med.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 68476


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno





Klikněte sem pro nápovědu