78692

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Sokol (78.136.156.244) --- 31. 3. 2016

Také se chystám na medovinu a chtěl bych použít přírodní vodu z horského pramene.(za studena)

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 68469


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

   
Potu?ník Václav (e-mailem) --- 31. 3. 2016
Zakvas

Zeptám se na zákvas pro nevařenou medovinu. Doporučíte na zákvas převařit
vodu, cukr, živnou sůl a trochu okyselit například šťávou z citronu? Po
schladnutí dát kvasinky. Pokud ano, tedy pokud je cukr vhodnější než med,
kolik asi cukru. Podle mne tak 0,1 kg na litr zákvasu. A rozkvasit tak 2-3
dny. Předem dík.
VP

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 68471


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno





Klikněte sem pro nápovědu