78192

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Sokol (78.136.156.244) --- 31. 3. 2016

Také se chystám na medovinu a chtěl bych použít přírodní vodu z horského pramene.(za studena)

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 68469


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

   
Potu?ník Václav (e-mailem) --- 31. 3. 2016
Zakvas

Zeptám se na zákvas pro nevařenou medovinu. Doporučíte na zákvas převařit
vodu, cukr, živnou sůl a trochu okyselit například šťávou z citronu? Po
schladnutí dát kvasinky. Pokud ano, tedy pokud je cukr vhodnější než med,
kolik asi cukru. Podle mne tak 0,1 kg na litr zákvasu. A rozkvasit tak 2-3
dny. Předem dík.
VP

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 68471


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno





Klikněte sem pro nápovědu