75925

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


R. Pol�ek (85.71.180.241) --- 14. 9. 2015
Re: ZimnĂ­ Ăşhyny vÄ?????elstev

1,04 Přerov 6570 7167 6502
5,55 Prostějov 6072 5931 5735
a.
Co která čísla znamenají?
a.
Jinak nyní jsem načal zbylé staré zásoby, starý cukr nějak z roku 2011, uložený v suchu. A zjistil jsem, že je nekvalitní. V cukru se objevuje v každém sáčků až několik hrudek o velikosti od půl centimetru do centimetru silně hnědého cukru. Předpokládám, že hned po nákupu ty hrudky nebyly vidět, protože byly bílé a že až časem, jak je u starého cukru běžné, zhnědly. Jenže normální starý cukr hnědne až po nějakém desetiletí a stejnoměrně a málo
Nevím, co to je za chemikálie, ale považuji za možnou teorii, že pokud včelař nakrmil včely na zimu čistě jen takovým cukrem, tak ty chemikálie mohly k zimním úhynům minimálně přispět.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 67248


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu