78147

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


BlaĹžena DvoĹ?ĂĄkovĂĄ (e-mailem) --- 16. 1. 2015
Re: medovina

Dej štamprdle do kastrolku a dej na plynak. Až to začne vařit štrejchni
sirkou do odpařovanejch par, Pokud to zahoří maš tam asi 12 procent
alkoholu. Méně nehoří. Aneboj se ono to nijak neblafne a ten ohýnek je nízký
a mírný. Standa


---------- Původní zpráva ----------

Od: PavelN <e-mail/=/nezadan>

Komu: Včelařský mailing list <vcely/=/v.or.cz>

Datum: 16. 1. 2015 8:17:27

Předmět: Re: medovina


"v návodu je informace o kolik to cukr zkresluje. To zkreslení není tak

velké, jako u hustoměru. Pro orientační změření to bohatě stačí."

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 65703


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno





Klikněte sem pro nápovědu