78405

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


michal (77.48.21.230) --- 11. 12. 2014
medovina

Dobrý večer, prosím o radu dělal jsem letos poprvé medovinu za studena.Myslím že se mi povedla, žádná myšina ani octová chuť.Ale trápí mě že je zakalená, a to jsem ji cedil přes plátýnko.Někde jsem četl, když přidám tvrdý alkohol, že se vyčeří?? Cukernatost je 23,5%,stáří 9 měsíců.Je nějaká jiná rada,když do ní nechci nic přimíchávat ?? díky M.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 65374


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno





Klikněte sem pro nápovědu