78125

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


(e-mailem) --- 19. 11. 2014
Re: VÄ???asnĂ??Ă?? detektor moru vÄ???el

Určitě budou muset být vzorky odděleny od sebe. Vidím to tak v zipových
sáčcích. Takže žádné znečištění jogurtovače by nehrozilo.
Nápad je to dobrý. Samozřejmě to nebude příští sezónu. Od nového nápadu je
ještě dlouhá cesta pokusů a omylů před uvedením do provozu. Nám zbývá tak
akorát si počkat na výsledek.

pepan


---------- Původní zpráva ----------
Od: R. Poláek <e-mail/=/nezadan>
Komu: Včelařský mailing list <vcely/=/v.or.cz>
Datum: 19. 11. 2014 9:10:40
Předmět: Re: VĂ??asnÄ?Ë? detektor moru vĂ??el

"Teplota úplně stačí. To by ještě tak chybělo, aby v tom kultivátoru bylo
potřeba regulovat s teplotou třeba i vlhkost. To už by se běžný včelař
hodně rozmýšlel, jestli si to pořídit.

Spíš by mělo být jasné, jestli na kultivaci budou stačit i levné
jogurtovače, kde bych s nějakou trochu přesnější regulací teploty pro
jistotu moc nepočítal. A jestli potom po té kultivaci bude možné, třeba po
nějakém vymytí, používat jogurtovač ke svému původnímu účelu - výrobě
jogurtů pro lidskou spotřebu."

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 65194


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno





Klikněte sem pro nápovědu