78233

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


(217.117.217.146) --- 7. 11. 2014
Re:

Tak k tomu cukru. Je cukr rafinovaný býlý, afinovaný lehce hnědý a nerafinovaný hnědý až tmavě hnědý, oba obsahují zbytky melasy. Rozdíl je pouze ve stupni rafinace. Afinovaný cukr se dal kdysi sehnat ve třicetikilových pytlích. Krmil jsem s ním a bylo vše v pohodě a byl o třetinu levnější. Dnes je v obchodech pouze kvalitní rafinovaný cukr jak řepný, tak třtinový, ale žádný rozdíl mezi nimi není. Řepný cukr má hnědý odstín a třtinový nazelenalý. A úvaha o tom, že v balení cukru je také jen 900 gr. cukru, proč když se s tím setkáte nejdete reklamovat? Já jsem se s tím nestetkal. I ze zmrzlé cukrové řepy se vyrábí kvalitní cukr, mráz na to nemá vliv.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 65075


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu