78154

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Josef (90.176.2.8) --- 15. 6. 2014
kvasící med

Je několik důvodu proč Vám med začal kvasit.

1. med byl nevyzrálý s větším procentem vody /více než 19%/
2. může to být sklenici a nebo víčkem. Nesmí se používat
sklenice a nebo víčko ve které byly v minulosti např.
okurky, zelí a podobně
3. med je hydroskopický a absorvuje do sebe vodu při
nesprávným skladování. Sklenice musí být vždy zavřena.
4. med se nesmí skladovat v lednicích a nebo místech s
vyskokou vlhkostí

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 64448


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno





Klikněte sem pro nápovědu