78171

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


1.2134689331.1305456284.1314281551.1314303590.425; __utmz (87.249.136.69) --- 6. 9. 2011
Budeme jíst hmyz

Zdar,
loni jsem při vytáčení přehlídl několik buněk trubčího plodu,larvy zůstaly na sítu,už se nehýbali,zkusil jsem je na pánvi na másle,po upražení by to nikdo nepoznal,chuť jako jemné nasládlé ořechy ---vynikající a na víc nehrozí žádný přenos nemocí jako šílené krávy apod...

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 53923


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

   
1.1628620073.1301340050.1305527235.1305567494.145; __utmz (193.179.175.210) --- 6. 9. 2011
Re: Budeme jíst hmyz

Na to jsi přiše trochu pozdě. Já to vím již hezkou řádku let. Vím to od doby co jsem hltal HZ cestopisy. Když to mohli oni, tak proč bych si to nevyzkoušel. Jinak je v Brně vědecké pracoviště, kde se tímto problémem zabývají.

J.P.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 53927


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno





Klikněte sem pro nápovědu