78125

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Ivan Černý (89.176.14.233) --- 7. 3. 2011
Re: protirojová opatření

Překlad práce W. Wrighta vyšel v Moderním včelaři 4 a 5/2008 a 1/2009. Na jihočeské včelařské škole v Blatné se probírá biologická podstata i praktické provádění této metody.
Ivan Černý

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 51109


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

   
(e-mailem) --- 9. 3. 2011
Re: protirojova opatreni

Překlad práce W. Wrighta vyšel v Moderním včelaři 4 a 5/2008 a
1/2009. Na
jihočeské včelařské škole v Blatné se probírá biologická podstata i
praktické provádění této metody.
Ivan Černý


To jste to tedy moc nevysvětlil !!!


----- PŮVODNÍ ZPRÁVA -----
Od: "Ivan ?erný" <e-mail/=/nezadan>
Komu: "V?ela?ský mailing list" <vcely/=/v.or.cz>
Předmět: Re: protirojova opatreni
Datum: 7.3.2011 - 22:50:09

> Překlad práce W. Wrighta vyšel v Moderním včelaři
> 4 a 5/2008 a 1/2009. Na
> jihočeské včelařské škole v Blatné se probírá
> biologická podstata i
> praktické provádění této metody.
> Ivan Černý
>

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 51147


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu