78082

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


R. Polášek (85.71.180.241) --- 14. 6. 2010
Re: med z hořčice

"Letos u nás zemědělci poprvé zasadily hořčici. Ted začíná kvést. Máte někdo
> zkušenost s medem z hořčice? Krystalizuje stejně jako řepkový? "

Hořčice a řepka jsou blízce příbuzné rostliny, takže med bude taky hodně podobný. A pokud se podaří, když je červen a doba medovice, aby tak čtvrtina, polovina k hořčicovému medu byl med medovicový, bude chuť výsledného mixu nejspíš velice dobrá. K řepkovému medu příměs medovicového pasuje chuťzove velice dobře.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 45162


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu