78141

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Pala Jiří (193.179.175.210) --- 14. 2. 2010
Re: V?roba mezist?n z vlastn?ho vosku

Tak s tým by som si nebol až tak istý. Včely vosk okrem tvorby noveho
aj premášajú. Stačí sa pozrieť na medzistienky, aké sú hrubé, keď ich
vložíme do úla. Po vystavaní sú podstatne tenšie.


POZOR!!! Ale to co upadne je vyneseno ven, ať je to cokoliv!!!

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 41056


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

   
Vojtech Langer (e-mailem) --- 17. 2. 2010
Re: V?roba mezist?n z vlastn?ho vosku

Včely "padnutú" sladinu - med alebo sirup ako aj propolis vynášajú späť
na plásty.
Veel

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 41164


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu