78154

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Magda (81.89.53.248) --- 1. 4. 2009
krystalizace zásob

Dobrý den, na podložkách registruji krystalky zásob, je to normální nebo je třeba nějak zasáhnout? Děkuji

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 34982


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

   
A.Turčáni (62.168.124.210) --- 1. 4. 2009
Re: krystalizace zásob

Dobrý den, na podložkách registruji krystalky zásob, je to normální nebo je třeba nějak zasáhnout? Děkuji

Pani Magda, všetko je v poriadku. Med v bunkách skryštalizoval, včely riedky med vysali a kryštalky spadli na podmetovú podložku. Možno už zajtra aj u vás sa mraky stratia z prekrásnej modrej oblohe. Aj nad mojou včelnicou do 11,00 hod. bola obloha zamračená s mierny priesvitom slnka, ale včely cítili dobré počasie a vyletovali za vodou a peľom, o hodinu sa nad včelnicou otvorilo doslova okno v mrakoch a v ňom nádherná modrá obloha. Ak bude slnko a v tieni 12 a viac stupňov, môžete smelo prekontrolovať včelstvo a zhodnotiť zásoby, ich kvalitu a množstvo a ak chýbajú, doplniť roztok v pomere 1:1. Pekný deň na zajtra.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 34984


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno





Klikněte sem pro nápovědu