78405

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Pavel (88.100.123.170) --- 13. 1. 2009
Re: t?ba vosku

Máme li k dispozici kotel je nejednoduší naplnit rídký pytel soušemi avšemi zbytky vosku .Do pytle vložíme dlažební kostku nebo těžší kámen aby pytel s voskem neplaval nad hladinu vody v kotli.Vodu v kotli uvedem do varu nemusime se bát pořádně přiložit . Asi za hodinu varu necháme kotel vychladnout.Druhý den máme krásný koláč docela čistého vosku.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 33395


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

   
vsusicky (89.103.204.63) --- 13. 1. 2009
Re: t?ba vosku

Ano, ale to se musí souše vyřezat. Začátek tématu byl o vytavování rámků PG, tedy o vyvařování celých rámků. Takže toto jako perspektivní metodi nevidím.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 33397


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu