76387

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


A.Turčáni (62.168.124.210) --- 10. 1. 2009
Re: Cistenie vosku

Další možností je pak chemická extrakce ale ten vosk již není vhodný pro včely

Pepan

Chemická extrakcia sa robí pomocou benzínových pár. Kde sa dá použiť extrahovaný vosk neviem, ale vo včelárstve je absolútne neprijateľný.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 33353


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

   
Radim Polá?ek (e-mailem) --- 10. 1. 2009
Re: Cistenie vosku

třeba napouštění dřeva a jiých výrobků, leštěnky, na kožené výrobky, ve
slévárenství jako "ztracený vosk"...

R. Polášek

----- Original Message -----
From: "A.Turčáni" <anton.turcani/=/gmail.com>
To: "Včelařský mailing list" <vcely/=/v.or.cz>
Sent: Saturday, January 10, 2009 5:48 PM
Subject: Re: Cistenie vosku


> Další možností je pak chemická extrakce ale ten vosk již není vhodný pro
> včely
>
> Pepan
>
> Chemická extrakcia sa robí pomocou benzínových pár. Kde sa dá použiť
> extrahovaný vosk neviem, ale vo včelárstve je absolútne neprijateľný.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 33354


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu