78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.
Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma".
V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...",
která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku.
Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)
Zběžné zobrazeníArchiv Včelařské konference
| - (e-mailem) --- 23. 12. 2008
Re: medovina
Na to jsou dvě metody 1) Macerace plodů a bylin v lihu a pak se přidá do do hotového výrobku 2) rozdrcené plody nebo byliny se do kvasící tekutiny zavěsí v plátěném sáčku a necá po celo dobu kvašení Do medoviny se musí vždy něco přidat me oobsahuje minimm kyselin a jiných huťových látek a medovina by byla velmi mdlé cuti Doba kvašení též závicí na množství živných solí med sám osobě nemé téměř žádné Proto se tam přidávají.
Pepan
> ------------ Původní zpráva ------------ > Od: Stonjek <e-mail/=/nezadan> > Předmět: Re: medovina > Datum: 23.12.2008 10:59:59 > ---------------------------------------- > Tak bylinkami se hlavně napravuje nic moc chuť, aby se to vůbec dalo > pít.Otázka ale zněla jak docílit mandlové chuti, např jak chutná Dolská > mandlová. Přírodními mandlemi to zřejmě nepůjde. Všem na Konferenci přeji > hezké svátky a hlavně hodně zdraví. To ostatní si za prodaný med můžeme > koupit! Zdraví R. Stonjek > > >
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 32970
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu