78079

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


A.Turčáni (62.168.124.210) --- 7. 10. 2008
Re: ujet? diskuze okolo krmen? cukrem

nejlepší forma cukru k této diskusi je panák slivovice
Pepan
Jdu na to

aj keď nemám nič proti slivovici, dám si radšej 52˚ medovec. Idem taktiež na to.....Ešte lepšia je z neho domáca Becherovka (asi 12 vhodných rastlín) s Tonicom. Ahoj

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 31918


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

   
(e-mailem) --- 7. 10. 2008
Re: ujet? diskuze okolo krmen? cukrem

No vida! To je téma .Dejte návod do placu

> ------------ Původní zpráva ------------
> Od: A.Tur??ni <anton.turcani/=/gmail.com>
> Předmět: Re: ujet? diskuze okolo krmen? cukrem
> Datum: 07.10.2008 17:27:41
> ----------------------------------------
> nejlepší forma cukru k této diskusi je panák slivovice
> Pepan
> Jdu na to
>
> aj keď nemám nič proti slivovici, dám si radšej 52&#730; medovec. Idem
> taktiež na to.....Ešte lepšia je z neho domáca Becherovka (asi 12 vhodných
> rastlín) s Tonicom. Ahoj
>
>
>

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 31925


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu