78153

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


jaro (213.215.81.42) --- 31. 7. 2008
Najspinavejsi produkt

p.k. (77.48.74.254) --- 31. 7. 2008
Re: Kravi moc pomaha! (30797) (30798) (30803) (30810)
mohu potvrdit,že sem u hnoje opravdu včely viděl,zaujalo mne to ,tak sem to koumal i jinde,nekde byly nekde ne a bylo celkem jedno jestli jsou včely blízko nebo ne....viděl sem ale i plné popelnice včel na přezrálých melounech na tržnici v krajskem městě...všichni přece víme,že med je nejšpinavější produkt z prvovýroby,protože včely opravdu seberou kdeco.....

Vieme velmi presne zistit kazde zlozenie medu. Vieme kolko obsahuje vody, HMF, cudzorode latky, sacharozu, dextriny, vieme urobit pelovu analyzu, vit., MLatky, vieme aj to, ze vcela je indikator zivotneho prostredia- ak nieco ujde do ovzdusia prve hynu vcely, ako napr. v Krompachoch, Lubenik atd. Vcely ak pridu do styku s nejakym svinsstvom okamzite hynu/pesticidy/ a vieme aj to, ze vcely cez filtracne ceslo v mednom vacku dokazu prefiltrovat castice obsiahnute v potrave o velkosti 0.5 do 100 micro a spolu s vykalmi to vylucit. Takze "o tom potom".

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 30820


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno





Klikněte sem pro nápovědu